Men’s Summer Fashion

“Simplitatea este cea mai sofisticata.” – Leonardo da Vinci

“Creeaza-ti propriul tau stil vizual, astfel incat sa fie unic pentru tine, insa usor de recunoscut pentru altii.” – Orso Welles

Simplitatea este cea mai bună armă de stil. Nu degeaba, de-a lungul timpului, mulți dintre designerii cunoscuți au apelat la acest îndemn, chiar promovându-l. De ce au făcut asta?! Într-adevăr, cei care cunosc și sunt interesați, știu ca hainele spun ceva despre o persoană, iar de cele mai multe ori, ele sunt responsabile de jocul vizual. De aceea, poate ni se pare greu să fim îmbrăcați bine într-un stil simplist. Femeile doresc extravaganță, dar noi, bărbații, suntem norocoși că ne adaptăm pe ceva mai simplu și fresh.

Vara e un anotimp în care e destul de greu să te adaptezi la condițiile meteo și preferințele în ceea ce privesc hainele. Dar, acum e momentul culorilor și cămășilor cu mâneca scurtă. Jocuri cromatice, combinații electrice și imprimeuri, toate sunt permise și ușor de purtat. Trebuie să ținem cont că, pe lângă faptul că dorim să ne simțim cât mai cozy, trebuie să arătam cool. Chiar dacă optăm pentru un streetwear sau ceva mai elegant, piesele trebuie sa reflecte vibe-ul fresh.

În setul de cele patru poze puteți observa aproximativ aceleași piese, dar puse în combinații și zone stilistice diferite. Cum este cald, culorile deschise se pretează foarte bine, iar combinațiile de jeans relaxed fit cu o cămașă ușor descheiată, o pălărie și o pereche de sneakerși, reprezintă o variantă bună pentru o zi de vară. Astfel că, dacă înlocuim sneakersii cu o pereche de mocasini, iar jeanșii cu o pereche de slim pants, ținuta capătă eleganță .

Cum vrem să fim cât mai comozi și să ne bucurăm de zilele de vară, se presupune că ar trebui să avem o pereche comode de încălțări. De aceea, vă recomand câteva modele:

Cele 4 tipuri de încălțăminte sunt cele mai comode, dar și potrivite pentru anotimpul cald. Încălțările tip gladiator cu baretă le găsiți la Zara și le puteți combina la orice outfit, mai ales dacă doriți să ii dați o alură elegantă. Șlapii sunt la mare căutare, căci chiar dacă poate nu vă vine să credeți, ei au fost integrați la outfituri elegante, combinați cu pantaloni lungi și largi. Clasicele espadrile sunt versatile și încă în trend. De asemenea, bocancii și ghetele Chelsea se pot folsosi și în acest anotimp, dar doar în combinații bine stăpânite.

Poze preluate Instagram- nclgallery / Pinterest.

Signed, GD.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s