Cum să te simți bine în această perioadă?

Ei bine, cu siguranța resimțim cu toții izolarea, motiv pentru care apar modificări în comportament pe care le resimțim din plin, iar dacă nu noi, cei din jur cu siguranță. Suntem lipsiți de rutina zilnică, iar anxietatea este starea care caracterizează multe persoane în această perioadă.

Ce să facem pentru a ne ridica moralul și a nu mai fi irascibili? Vă spun eu! Ieșiți într-un spațiu verde, fie aveți grădină, fie aveți balcon, ori pur și simplu deschideți geamul și priviți, inspirați adânc…Eu asta am făcut și vă pot împărtăși câteva din sentimentele mele. Ce am făcut mai exact?

Am inspirat și am privit…Totul la fel ca și înainte, probabil nimic nou, doar un lucru era schimbat și eram sigur de convingerea mea : raportarea mea la natură. M-am oprit din haosul metropolei și am coborât în interior. Am inspirat și …aerul îmi străpungea plămânii într-un mod blând, jocul parfumat al primăverii îmi gândila simțul olfactiv cu esențele sale asidue și pătrunzătoare. Renașterea naturii declanșa un dans primăvăratic al reviviscenței, iar mintea mea se deconecta de breking news-urile care invadau ( și încă invadează) tot ce înseamnă platforme de transmitere a informației. Eram uimit de procesul prin care mugurii profețesc resurecția primăverii…, apoi priveam cerul, păsările, iarba… și uite așa, am redescoperit o altă parte frumoasă a ceea ce ne înconjoară, o altă parte a ceea ce îndemâna eu.

E timpul sa coborăm în interior, să ne conectăm cu sunetul naturii, să alergăm desculți și să simțim libertatea. E timpul să conectăm inima la ritmul naturii, ciripitul păsărilor setat ca ringtone al sufletului, libertatea simțită în valurile mării, pașii măsurați în dorul de a fi cu…, urma lăsată pe nisipul spălat de fluxul mării.

Deschideți-vă inima și zburați cu mintea departe!

Let your dreams run and enjoy! Wash your hands, don’t forget!🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s