Gânduri la ceas de seară

Suntem mici poeți în viața noastră și încercam ca totul să fie așezat sub forma unei poezii. Încercăm să stabilim măsura versurilor și numărul catrenelor, astfel încât totul să iasă perfect. Suntem mici gestionari ai vieții noastre în acest macrocosmos. Suntem proprietari a unor bunuri, dar întru-un mod superficial, pentru că singura proprietate e sufletul nostru. Suntem veșnic într-o competiție, impusă sau nu de viață. Privim totul într-un mod persiflant, uităm să ne raportăm la adevărata realiate.

Cum ar fi să privim totul in ansamblu?! Sunt sigur că atunci am observa și nevoile celorlalți, am lupta pentru comuniune. Am ales această imagine( on Pinterest), pentru că am găsit o inspiarție și un simbolism profund. De mici stabilim obiective, dar suntem la nivelul pueril de dezvoltare. Privim în depărtare și zărim ceva, nu e bine conturat(sau poate că da), dar în mod cert e ceva, that’s all that matters! De aceea, e important să creștem frumos , sănătos, inspirați de lucruri bune, pozitive.

Mă plimb printre gânduri si dansez pe străzile copilăriei. Acele străzi mereu luminate, pline de bucurie, acolo unde dezirabilul nu își avea definiție. Dansam, râdeam și eram solidari, chiar dacă nu cunoșteam ce presupune acest termen . Lumea era de ciocolată, copacii de zahăr ars și mașinile de turtă dulce. Visul s-a dovedit a fi contrar realității, explicat în termeni puerili, o ciocolată arsă. Asta e una dintre părțile frumoase ale copilăriei, faptul că totul e frumos, iar odiosul societății nu îți este cunoscut. Important e să păstrăm ce e frumos, să încercăm să fim realiști, dar să nu trăim într-o lume paralelă, eventual să o schimbăm în frumosul pe care îl dorim.

Aleargă pe câmpul speranței, nu pierde sclipirea acelei amintiri frumoase . E alegerea noastră cum trăim, însă viața noastră presupune și viața celuilalt, trebuie să fim conștienți de asta . De aceea, raportându-mă și la evenimentele actuale, constat că trebuie să ne acordăm un timp introspectiv, o grijă manifestată către cei din jur. Trăim timpul copilăriei în suflet, iar amintirile frumoase pe care le avem sunt datorate, în principal, părinților si bunicilor noștri, de aceea grija noastră trebuie să se îndrepte către ei.

Să trăim frumos si sănătos!

Signed, GD.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s