COVID-19 -între esență și aparență

•Trăim ceea ce nu cred că ne puteam imagina vreodată, dar iată că nimic nu mai e sigur. Panica e bună, dar atunci când e ponderată. E bine sa fii panicat, dar în sensul de fi preventiv. Vă recomand să fiți preventivi. E mai bine să fii preventiv decât sa tratezi. Online-ul e plin de breaking news, pe toate rețelele de socializare predomină știrile cu Covid-19. E bine să fim informați, să fim updatați la situația prezentă la nivel național, dar și global, însă să nu ducem totul într-o stare care nu se identifică deloc cu calmul. Calmul e cea mai bună stare, să nu ne lăsăm înșelați de aparența fake news-urilor, ci să fim raționali .

Noi suntem cei care putem stopa multiplicarea cazurilor. Haideți să conștientizăm ce înseamnă o răspândire accelerată în țara noastră Și ce cauze devastatoare poate produce. Să încercăm să diminuăm ieșirile în mediul public, în spațiile aglomerate, ba chiar să ne izolăm. Igiena constantă e cea mai importantă: spălarea pe mâini- De Câte ori Ai Posibilitatea! Nu duce mâinile la nas, gură sau ochi-dacă nu ești igienizat!!! Ferește-te de oamenii care tușesc/strănută sau prezintă stări de gripă! Nu ezita să te prezinți la medic dacă prezinți una din stările specifice cauzate de virus, nu ascunde un caz pe care îl suspectezi ori observi una din simptomele respective – sună la 112! Fii echilibrat, reacționează cu calm și cântărește totul cu pondere! Să dezinfectăm suprafețele și să nu cădem într-o manie .

• Haideți să canalizăm gândurile bune și mulțumirile tuturor cadrelor medicale, de la doamna care se ocupă de igienizarea coridoarelor până la doctorul care salvează vieți . Prin ei lucrează Dumnezeu, ei văd, simt și luptă . Vor să facă multe, dar nu totul stă în mâinile lor .

STAY IN SAFE ! Let Your Dreams Run and Wash Your Hands !

Signed, GD . KEEP YOUR HANDS CLEAN !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s