Hello Spring:

•The season begins, guys. Încep festivalurile și petrecerile la mare, iar vara este tot mai aproape. Întotdeauna am fost un sun lover, așa că primăvara este doar capitolul de introducere a poveștii care se numește VARA, my favourite season. Cu siguranta, odată cu primăvara, fiecare începe sa-și facă planuri cu privire la ce o sa facă vara. Cu toții punem accent pe ceva, unii pe haine, alții la persoanele care o sa le fie alături, iar alții pe locație. Indiferent de ceea ce ne interesează in esența, eu am să vă dau câteva idei care să satisfacă toate preferințele. Festivalurile care se anunță în această vară sunt de un ritm continuu și promit să impregneze amintiri de neuitat.

1. Bucharest Jazz Festival- pentru iubitorii de muzică jazz, aceștia pot petrece 7 zile în preajma unor artiști ca: Branford Marsalis, Quartet, Kurt Elling, Terence Blanchard, Roy Hargrove, Lee Konitz, Trilok Gurtu, Kenny Werner, Stanley Jordan. Festivalul este la a opta ediție și prezintă acces gratuit pentru pasionații de acest gen, dar și pentru turiștii curioși.

2.Neversea- bucurându-se de o mare popularitate în rândul tinerilor, și în acest an, la Constanța, între 4-7 Iulie, pe 7 scene amenajate, vor urca cei mai in vogă artiști, precum: G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental Dj, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set, acestea fiind doar primele nume din line-up-ul acestui festival.

3. Electric Castle- desfășurat într-un spațiu ușor atipic, la Castelul Bánffy, din comuna Bonțida, județul Cluj, dureaza 5 zile și îmbină zone variate, cum ar fi rock, reggae, hip hop, trap, muzică electronică sau indie, cu tehnologia, cu arta alternativă, arta stradală, culturală, etc.

4. Untold – 1-4 august 2019 – Cluj- este cel mai important festival din România care primește în fiecare an un număr mare de tineri români și străini. Armin van Buuren, Busta Rhymes, Tove Lo, Tinie Tempah, Don Diablo, Tujamo, Steve Aoki, cărora li se alătură și Nicky Romero, Stormzy, W&W, Jamie Jones B2B Martinez Brothers, Joseph Capriati, Paul Kalkbrenner, Seth Troxler, Elax, Oxia, A Skillz B2B Krafty Kuts, Congo Natty, Dub FX, Roni Size și Nero Dj Set, sunt doar câteva dintre numele care vor pași pe scena.

•Iar dacă ești decis asupra uneia dintre aceste variante, câteva idei de outfit ți-ar fi de folos. Îți las aici câteva imagini inspiraționale:

Revin data viitoare cu hot items.

Semnat, GD.

You can follow me on my Instagram:_iamdarius__

Informații preluate de pe Ibishotels.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s